بازاریابی شبکه ای نتورک مارکتینگ
| ||
|
برای گرفتن نمایندگی فروش و همچنین سفارش محصولات لطفا با این شماره تماس بگیرید فرشاد مرادی : 8341 717 0911 09387978703 تلگرام،لاین،وایبر.... : 09117178341 آی دی تلگرام: farshadmlm@ برای دیدن دمنوش های جدیدی که به فروشگاه اضافه شده و همچنین آشنایی با پک های لاغری و مطالعه کامل خواص همه دمنوشها لطفا به صفحه اصلی همین سایت http://farshadmlm.ir/ مراجعه کنید. برای مشاهده تصاویر ، نظرات و پیامهای مشتریانی که از پکهای لاغری استفاده کردن لطفا همین جا کلیک کنید چای معطر تمشک آبی(بلوبری)
میوه بلوبری یا تمشک آبی که در زبان فارسی عموماً قره قات (قره قاط) یا سیاه گیله نامیده می شود، شامل درختچه کوچکی به ارتفاع 60 سانتی متر با برگ هایی بیضوی و به رنگ سبز روشن است. میوه های این درختچه از غباری سفید رنگ پوشیده شده اند. میوه های کال، ترش؛ و میوه های رسیده، ترش و شیرین هستند. قسمت های مورد استفاده قره قاط برگ، ریشه و میوه آن است. البته مهم ترین مصرف دارویی تمشک آبی، مربوط به میوه های آن است که پس از رسیدن کامل اکثراً به رنگ آبی مایل به سیاه درمی آیند.
تأثیر این میوه در صاف شدن چربی های شکم بی نظیر است.
- استفاده از عصاره ها، اسانس ها و مواد خوشبوکننده فرآوری شده از میوه ها و گیاهان از دیرباز برای حفظ سلامتی و تقویت جسمانی و روحی انسان ها رایج بوده است.
اسانس های طبیعی، فرآورده هایی هستند که از مواد خام گیاهی با یکی از روش های استخراج (تقطیر، فشردن و استخراج با حلال) به دست می آیند.
در کمیت و کیفیت اسانس استخراج شده عوامل مختلفی مانند: زمان برداشت محصول، نحوه جمع آوری، طریقه خشک کردن، بسته بندی و نگهداری موثر می باشد. - اکنون، نوشیدن یک فنجان چای با اسانس این میوه ناشناخته، شما را با عطر و طعمی به یاد ماندنی مواجه خواهد نمود.
چای سبز با عسل و آلوورا
خواص درمانی آلوورا آنقدر زیاد است که نام گیاه هزاردرمان را روی آن گذاشته اند.
آلوورا دارای ویتامین های A ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،E ،C و مواد معدنی شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی است.
- آلوورا کمبود کلسیم را در بدن به حداقل می رساند، جذب آن را تسریع نموده و در نهایت، آن را در تمام بدن پخش می کند.
از این رو در پیشگیری و درمان پوکی استخوان میتواند مفید واقع شود.
- از مفیدترین خواص این گیاه کمک به کاهش وزن است.
آلوورا با تحریک متابولیسم بدن باعث می شود تا بدن کالری بیشتری بسوزاند. در واقع، مصرف آلوورا به صورت خوراکی قدرت ایمنی بدن را بالا برده و موجب نرمال شدن متابولیسم بدن میشود.
- آلوورا به طور طبیعی مقاومت بدن را افزایش داده و خون را تصفیه می کند. و از سوی دیگر، در رفع یبوست، درمان سوءهاضمه، بیماری های کبدی و آسم نیز مؤثر است.
- این گیاه دارویی، برای سلامتی دهان و لثه و درمان زخم معده، زخم های گوارشی، کم خونی، بی خوابی، درد کلیه و برای انواع دیابت مفید است.
چای سبز نعناع فلفلی
دمنوش نعناع فلفلی به حفظ تناسب اندام از طریق كاهش وزن كمک می کند.
- نعناع فلفلی یک گیاه دارویی معطر است که دستگاه گوارش و صفراء را تحریک کرده و خاصیت ضد التهابی دارد.
استنشاق بوی آن برای بهبود سرماخوردگی و عفونت های گلو بسیار مفید است.
- نعناع فلفلی باعث افزایش ترشح صفراء شده و در نتیجه به هضم غذا کمک میکند. سازمان جهانی سلامت، تأثیر نعناع فلفلی بر درمان سندرم روده ی تحریکپذیر و رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ و ورم معده را، به رسمیت شناخته است.
- نعناع فلفلی ضدباکتری است و تجمع میکروبها در دهان را کاهش میدهد. به همین دلیل، دهان تمیز و خوشبو میشود. علاوه بر این، نعناع فلفلی سرشار از «منتول» است و باعث می شود تا دهانتان به مدت طولانی تازه و خوشبو بماند.
- گیاه نعناع فلفلی ضداسپاسم گوارشی، ضدنفخ، مسكن، ضدعفونی كننده، عرق آور، خلط آور،ضدسرفه، ضدخارش، آرامبخش، خنک كننده پوستی، گرمكننده بدن و رقيق كننده خون است.
چای ترش RED TEA
چای ترش را می توان به هر دو صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند، نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی مصرف کرد.
- در عهد باستان از چای ترش یا سرخ به عنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماری های قلبی استفاده می کرده اند.
- این چای یک خنک کننده قوی برای بدن است، از این رو به عنوان یک نوشیدنی تابستانه گزینه بسیار مناسبی است.
این چای میزان تعرق را افزایش داده و دمای داخلی بدن را کاهش می دهد.
- افرادی که دارای قند، چربی و فشار خون بالا هستند، بهتر است یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای ترش اختصاص دهند.
این گیاه کاهش دهنده فشار خون، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی است و برخلاف چای سیاه یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
- یکی از مهم ترین خواص چای ترش شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضددیابتی هم دارد.
در هند و مشرق زمین از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای رفع سستی، گیجی و درمان سوءهاضمه استفاده می شود. - چای ترش به طور طبیعی، خاصیت ضدمیکروبی و ضد سرطانی دارد و علاوه بر تقویت مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت های باکتریایی نیز محافظت می کند.
چای سبز سیب ترش
چای سیب سرشار از پلی فنول ها است که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود، فعالیت آنزیمی بدن را کنترل می کند.
ویتامین B6 موجود در چای سیب، میزان اکسیژن رسانی به بافت های مختلف بدن را افزایش می دهد و با تقویت سیستم ایمنی بدن به بهبود عملکرد گلبول های سفید خون کمک می کند.
- کورستین موجود در چای سیب نوعی فلاونوئید است که از سلول های مغز در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده وبه همین دلیل تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری آلزایمر دارد.
فلاونوئیدهای موجود در دم کرده سیب بسیاری از عوارض مرتبط با یائسگی را در زنان کاهش می دهد و با افزایش تراکم استخوان ها از پوکی آن ها پیشگیری می کند.
- پکتین موجود در چای سیب به کاهش کلسترول خون کمک کرده و تری گلیسیرید و میزان قند خون را تنظیم می کند. -کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان از دیگر خواصی است که به این نوشیدنی نسبت داده می شود.
ضمن آنکه گنجاندن دم کرده سیب در برنامه غذایی به میزان قابل توجهی موجب کاهش وزن می شود.
- خواص سم زدایی چای سیب، آن را به نوشیدنی طبیعی و مفید برای از بین بردن عفونت ها و ویروس ها در بدن تبدیل کرده است. - سیب دارای ویتامین ها، آنزیم ها و املاح مفیدی است که به عنوان تقویت کننده اعصاب و قلب شهرت دارند. از همین رو، نوشیدن چای سیب قبل از خواب، باعث خوابی خوش و آرام می شود.
چای بادرنجبویه MELISSA TEA
بادرنجبویه گیاهی معطر از خانواده نعناع است. کشت این گیاه در تاریخ بشر حدود 2000 سال قدمت دارد و از آنجایی که فرانسویان از طرفداران جدی نوشیدن این گیاه هستند، به «چای فرانسوی» شهرت یافته است.
- در تحقیقات جدید، بادرنجبویه به عنوان داروی آرام بخش و مُسکن خفیف شناخته شده است. یعنی بادرنجبویه در کاهش استرس و اضطراب مؤثر است و مصرف آن در بهبود خلق و خو و عملکرد ذهنی هم مفید است.
بادرنجبويه انسداد و گرفتگی رگ های مغز را باز کرده و تقويت کننده مغز، حافظه و حواس است.
- دم کرده ی گیاه بادرنجبویه، تعریق بدن را افزایش میدهد که
از بهترین راه های درمان سنتی سرماخوردگیهای همراه با تب است.
- این گیاه دارویی، برای بهبود تنگی نفس و حفظ استحکام لثه و دندان ها مفید است و سکسکه را قطع می کند. همچنین، نوشیدن دم کرده بادرنجبویه بعد از غذا، به هضم آن کمک می کند. - بادرنجبویه در دنیا بیشتر با عنوان «چای ملیسا» شناخته می شود.
چای وانیلی وانیل یکی از ادویه جات گران قیمت است که به طور گسترده استفاده می شود. علت محبوبیت این ادویه "عطر و طعم خاص آن" است که عطری خفیف و ملایم و در عین حال دلنشین دارد. همین امر، وانیل را به طعمی محبوب در صنعت موادغذایی و آشامیدنی ها تبدیل کرده است. - وانیل با تأثیر بر سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس، واهمه و افسردگی می شود. این ادویه در علم آروماتراپی نیز طرفداران خاص خود را دارد. در طب معاصر هم از آن برای درمان تب و تقویت میل جنسی استفاده می شود و از آنجایی که دارای خواص آنتی اکسیدانی است، با رادیکال های آزاد بدن نیز مبارزه می کند. - وانیل در درمان های سلامت پوست هم کاربرد دارد. در گذشته از وانیل تازه برای مراقبت های پوستی در مقابل نور خورشید استفاده می کردند. تحقیقات نشان می دهد که دانه های وانیل دارای مولکول هایی هستند که برای پوست خاصیت التیام بخشی و ترمیمی دارند. بر اساس آزمایشات، مولکول های وانیل عملکرد پوست را تحریک می کند و باعث تسریع رشد پوستمی شود. این مولکول ها در انسجام، فرآیند جذب آب، طراوت، تازگی و استحکام پوست نیز موثر هستند. چای به لیمو به لیمو یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد و متعلق به تیره شاه پسند است. رنگ برگ گیاه به لیمو سبز مات است، طعم این گیاه معطر تند و کمی تلخ است. - در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود. این دمنوش به طرز شگفت آوری آرامبخش و تسکین دهنده اعصاب است. در طب سنتی ایرانیان از دمنوش به لیمو با خواصی چون برطرف کننده تپش قلب، آرام بخش، خواب آور،ضدتشنج، ادرارآور، رفع کننده سرگیجه، تقویت کننده معده، ضد آسم و تحکیم کننده حافظه یاد می شود. - چای به لیمو که به آن چای آرامش نیز می گویند از بهترین و مفیدترین نوشیدنی ها برای انسان است. اسانس این گیاه هم در صنایع غذایی و تهیه انواع عطر و ادکلن بسیار پرکاربرد است. امروزه به لیمو از جمله گیاهانی است که در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی به وفور کشت می شود. - نوشیدنی که به نام "شربت به لیمو" معروف است، ترکیبی است از آب میوه لیمو، آب میوه به، شکر و موادی دیگر که در زبان مردم اصطلاحاً "شربت به لیمو" نامیده می شود، ولی در واقع ربطی به گیاه به لیمو ندارد.
چای زنجبیل زنجبیل خواص فراوانی دارد و تفاوتی نمی کند که تازه، خشک و یا به صورت پودر باشد. زنجبیل به این دلیل که مانع از تولید هورمون های التهاب زا می شود، درمان فوق العاده ای برای تسکین التهاب ها و دردهایی مثل روماتیسم و سردرد است. - زنجبیل حاوی ژینژرول (جینجرول) است. این ترکیب روی مخاط معده تأثیر می گذارد. به همین علت، زنجبیل باعث پیشگیری یا رفع حالت تهوع می شود. افرادی که مشغول شیمی درمانی هستند می توانند برای کاهش مشکلات و دردها از زنجبیل استفاده کنند. - زنجبیل مانع لخته شدن خون و گرفتگی رگ های خونی می شود و از همین راه جریان خون در عروق را نیز تسهیل می کند. از این گذشته، پژوهش های انجام گرفته نشان می دهد که زنجبیل میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. زنجبیل سرشار از ویتامین های D، C و B، مواد معدنی مثل پتاسیم، کلسیم، منیزیم، مس و روی است. بنابراین، یک انرژی زای قوی محسوب می شود. - یکی از مهم ترین خواص درمانی که تا به امروز برای گیاه زنجبیل به ثبت رسیده است، خاصیت معجزه آسای آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده به ویژه روده بزرگ است. محققان آمریکایی روی 20 موش آزمایشگاهی مبتلا به سرطان آزمایش هایی انجام دادند و مشاهده کردند بعد از 49 روز استفاده از ژینژرول، تومورهای این موش ها به طور چشمگیری کوچک تر می شود. چای هل چای سبز لیموئی
چای سبز عسل و جنسینگ ریشه جنسینگ از معروف ترین گیاهان دارویی چینی است که از دوران کهن تا به امروز آثار شفابخش آن مورد توجه حکمای طب سنتی قرار داشته است. به طور کلی جنسینگ، تقویت کننده قوای جنسی و نیروبخش است. بهتر است جنسینگ را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم. جنسینگ یک نیروزای فوقالعاده است. یک فنجان چای جنسینگ پس از یک روز کار طولانی، تمام انرژی از دست رفته را به شما بر میگرداند. - جنسینگ در بهبود سطح انرژی بدن و هوشیاری سریع مؤثر واقع می گردد. همچنین، در رفع خستگی، نوسانات خلقی، استرس و سندرم پیش از قاعدگی خاصیت اثربخشی دارد. - بر اساس مطالعات، جنسینگ روند پیری سلول ها را کند می کند؛ این کار از طریق خون رسانی بهتر به سلول ها انجام می شود. - جنسینگ حاوی ترکیباتی به نام Saponins است که بر اساس گزارش مؤسسه ملی سلامت می تواند میزان کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را حفظ نماید. - دوره ی مصرف این گیاه، 3 ماهه است و معمولاً اثرات درمانی آن پس از اتمام این دوره، در بدن بروز خواهند یافت. - مصرف جنسینگ برای کودکان و نوجوانان توصیه نمی شود. چای زعفرانی واژه زعفران ترجمه عربی است از واژه اصیل پارسی زرپران (زر + پر + ان = گلی که پرهایش مانند زر است) و استفاده از آن در جوامع انسانی قدمتی بیش از 3500 سال دارد. رنگ چشم نواز زعفران به خاطر وجود ماده ای به نام کروسین است. - یکی از خواص زعفران نشاط بخشی و بهبود خلق است و بر همین اساس مصرف مداوم و در عین حال متناسب آن می تواند در پیشگیری از استرس و افسردگی موثر باشد. - زعفران یک گیاه اشتهاآور است و اشتها و میل افرادی که احساس کمبود وزن می کنند را به صورت سالم و بدون عوارض جانبی، افزایش می دهد. - زعفران یک ماده موثر در درمان و پیشگیری از نفخ معده و ترشحات اسیدی آن است. - زعفران کمک بسیار زیادی به گردش مناسب خون نموده و از این راه نارسائی ها و اختلالات کبدی را دفع و درمان می کند. - ماده اصلی موجود در زعفران از سلول های مغزی در برابر بیماری ها و التهاب های عصبی محافظت می کند. - چای زعفران با توجه به تجمیع خواص چای و زعفران در آن، کمک فراوانی به هضم غذا و بهبود عملکرد گوارشی بدن می کند و از سوی دیگر مصرف گیاه زعفران به صورت دم کرده، در کاهش خونریزی رحم و همچنین کاهش دردهای ناشی از قاعدگی تاثیری ملموس دارد. چای بهار نارنج بهارنارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار بر شاخه های درخت می روید و در پاییز و زمستان به میوه ی نارنج تبدیل می شود. مصرف اصلی این شکوفه ها، به صورت گل خشک بوده و عمدتاً جهت مصارف درمانی به کار برده می شوند. - مهم ترین خاصیت دارویی گیاه بهارنارنج، تأثیر آن بر سیستم عصبی بدن است؛ در تمام كتابها از خواص خوابآوری، آرامبخشی و نشاط آوری آن یاد شده است. بهارنارنج در بهبود تپش نامنظم قلب، کاهش اضطراب و تحریكات عصبی و حتی جلوگیری از آبریزش بینی و سرماخوردگی مؤثر است. - بهارنارنج تقویتكننده دستگاه گوارش هم هست و علاوه بر آن، بهارنارنج تقویت کننده معده، اشتهاآور و ضدسرفه نیز هست. - برای حل مشكل كمخوابی يا بیخوابی، پيش از خواب مقداری چای بهارنارنج بنوشيد. با خوردن اين چای، خواب خوش و آرامی خواهيد داشت. بهارنارنج اثراتی مشابه دیازپام در كاهش اضطراب و استرس بیماران، قبل از عمل جراحی دارد. چای نعناع چای نعناع از پرطرفدارترين دمنوشهايی است كه به دليل طعم و مزه نشاط آورش مورد توجه است. - این چای علاوه بر خاصیت انرژی زایی، حرارت اضافه بدن را خارج می کند و سرماخوردگی، سرفه فصلی و آنفلوانزا را نیز بهبود می بخشد. - برای از بین بردن گلودرد چای نعناع غرغره کنید. - نوشیدن چای نعناع برای رفع دردهای روده و معده و سوء هاضمه بسیار مفید است. - نعناع ضدنفخ، مقوی معده، خوشبوکننده دهان، مسكن و آرام بخش است. ضمناً برای رفع خستگی، درمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس، آسم و سرفه مفید است. - تحقيقات جديد پژوهشگران بيانگر اين است كه دمكرده ی اين گياه، تأثير بسزايی در كاهش رشد موهای زايد زنان دارد. همچنین، نعناع گیاهی است که در بهبود و معالجه بیماری های پوستی از جمله اگزما، خارش های مزمن و ... تأثیرات شگفت انگیزی دارد. - نعناع بهترین دوست كبد است. كبد را تمیز كرده، صفراء را رقیق می كند و میزان كلسترول خون را پایین می آورد. به این منظور، دم کرده ی نعناع را قبل از غذا بنوشید.
ادامه دارد..... |
|
[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : Night Skin ] |